BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Cukierki, galaretki, dropsy

Żelki miętowe bez cukru (35g)

Żelki miętowe bez cukru (35g)
Żelki miętowe bez cukru (35g)

Żelki miętowe bez cukru.

Esencjonalna mięta zamknięta w delikatnej galaretce bez cukru.

Producent: Pastiglie Leone.

Oryginalne włoskie żelki Leone.

Dostępność: brak towaru

Cena:

16,42 zł

Żelki miodowe bez cukru (35g)

Żelki miodowe bez cukru (35g)
Żelki miodowe bez cukru (35g)

Żelki miodowe bez cukru - 35g

Idealna forma miodowej przekąski bez dodatku cukru.

Bez glutenu.

Producent: Pastiglie Leone.

Oryginalne włoskie żelki Leone. 

Dostępność: brak towaru

Cena:

16,42 zł

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl