BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Włochy to kraj, w którym jedzenie odgrywa bardzo istotną rolę – właśnie dlatego przepisy na wyjątkowe potrawy są przekazywane z pokolenia na pokolenie, a czas poświęcany na posiłek jest ściśle przestrzegany. Najbardziej cenione w tym śródziemnomorskim kraju, ale i na całym świecie, są włoskie makarony, których tajemnica tkwi w tradycyjnej recepturze i specjalnym sposobie wyrabiania. Znajdujący się w naszym sklepie włoski makaron dostępny jest w bardzo wielu wariantach: w formie wstążek, warkoczyków, świderków, plastrów miodu, tagliatelle, uszek, rurek, nitek, kolanek czy oryginalnego spaghetti. Dysponujemy zarówno produktami pszennymi, jak i z mąki pełnoziarnistej, a nawet tymi, które dzięki wykorzystaniu specjalnych barwników dostępne są w bardzo fantazyjnych kolorach, pięknie prezentując się na każdym talerzu.

Makarony

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl