BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Cebulki w occie balsamicznym (314ml)

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 14,77 zł 14.77
Cena w innych sklepach: 16,69 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Cebulki w occie balsamicznym z regionu Toskanii. Słoik 314 ml.

Pyszne cebulki w zalewie z octu balsamicznego to pomysł na prostą i szybką przekąskę, dodatek do wyśmienitych koreczków lub innych przekąsek. 

Składniki: cebulki, ocet balsamiczny, woda, cukier, sól, przeciwutleniacz: E 300, substancja konserwująca: E220.

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Wyprodukowano we Włoszech.

 

Lombardi to firma założona w 1987 roku w Montemurlo w sercu Toskanii. Specjalizuje się w produkcji konserw i marynat. Od początku istnienia wyróżnia się na rynku wysoką jakością i wartościami odżywczymi produktów oraz ich dużym asortymentem. Jest obecna zarówno na rynku włoskim, jak i w wielu innych krajach. Uzyskała certyfikat ISO 9001.

Dane techniczne

Opakowanie słoik amfora
Waga/Pojemność 314ml
Kraj pochodzenia Włochy

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl