BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Condimento Balsamico Dispensa 9 (40ml)

Dostępność: brak towaru
Cena: 52,52 zł 52.52
Cena w innych sklepach: 59,35 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Condimento Balsamico Dispensa 9. Butelka 40 ml.

Słodko-kwaśny dressing z octu balsamicznego idealny do sałatek, surowych i gotowanych warzyw, pieczonych i grillowanych mięs, jako składnik sosu vinaigrette oraz do marynat.

Skład: gotowany, acetyfikowany moszcz winogronowy. Zawiera siarczany.

Produkt dojrzewający w drewnianych beczkach.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wyprodukowano i butelkowano we Włoszech.

 

Firma Leonardi rozpoczęła swoją działalność w XVIII wieku. Ocet balsamiczny, w którym się specjalizuje, jest wyjątkową przyprawą produkowaną w ograniczonej ilości, gdyż ten oryginalny może być wytwarzany wyłącznie na obszarach Modeny i Reggio Emilia.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl