BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Filet z tuńczyka w oliwie z oliwek (170g)

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Cena: 22,45 zł 22.45
Cena w innych sklepach: 25,37 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Filet z tuńczyka w oliwie z oliwek. Opakowanie 170 g.

Doskonałe w smaku, duże i jasne kawałki fileta z tuńczyka. Pyszne!

Składniki: tuńczyk Yellowfin, oliwa z oliwek, Presal (włoska sól morska, jodek potasu 0,007%).

Wartość odżywcza w 100 g. produktu:

 Wartość energetyczna:  1060 kJ/256 kcal
 Tłuszcz:  20,0 g
  - w tym kwasy tłuszczowe nasycone  3,5 g
 Węglowodany:  0,0 g
  - w tym cukry:  0,0 g
 Białko:  18,0 g
 Sól:  1,1 g

 

Firma Callipo rozpoczęła działalność w Pizzo w Kalabrii w 1913 roku. Zajmuje się produkcją tuńczyka w puszkach. Cały proces wytwarzania odbywa się w Maierato we Włoszech.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl