BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Kawa Java - ziarno (karton 250g)

Dostępność: brak towaru
Cena: 58,18 zł 58.18
Cena w innych sklepach: 65,75 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Ziarnista kawa Java. Opakowanie 250 g. Produkt z linii Chiaroscuro.

Kawa jest uprawiana na całym archipelagu indonezyjskim, a Java jest jednym z najważniejszych miejsc w historii tego napoju. Tu występuje jedna z najlepszych odmian Robusty, która charakteryzuje się neutralnym, lekko aromatycznym początkiem z doskonałym smakiem i kremowością. 

Sugerowana temperatura parzenia: 92°C - 94°C.

Stopień wypalenia: włoski, Agtron stopień 42/35.

 

Odkryj świat Mokaflor - kawę Florencji. Zielona kawa przyjeżdża do Florencji, do palarni Mokaflor, już od blisko 50 lat, z prawie każdej części świata, m.in.: z Meksyku, Gwatemali, Brazylii, Indii, Etiopii, Jawy, Jamajki, Portoryko, Hawajów.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl