BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Kawa arabica 60%, robusta 40% firenze ziarno (250g)

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 42,05 zł 42.05
Cena w innych sklepach: 47,51 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Kawa ziarnista. Arabica - 60%, robusta - 40%. Opakowanie 250 g.

Energiczna mieszanka o wyraźnym charakterze, który łączy główny smak odmiany arabica z Brazylii i Karaibów wraz ze słodyczą Arabici z Ameryki Środkowej oraz intensywność i kremowość indonezyjskiej Robusty

Sugerowana temperatura parzenia: 91°C - 93°C.

Stopień pieczenia: włoski, Agtron stopień 42/35 w zależności od składników mieszanki.

Odkryj świat Mokaflor - kawę Florencji. Zielona kawa przyjeżdża do Florencji, do palarni Mokaflor, już od blisko 50 lat, z prawie każdej części świata, m.in.: z Meksyku, Gwatemali, Brazylii, Indii, Etiopii, Jawy, Jamajki, Portoryko, Hawajów.

Dane techniczne

Opakowanie torebka
Waga/Pojemność 250 g
Kraj pochodzenia Włochy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl