BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Makaron jajeczny - gniazda rosołowe Taglioline (250g)

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 10,53 zł 10.53
Cena w innych sklepach: 11,90 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Makaron gniazda jajeczne rosołowe. Opakowanie 250 g.

Taglioline 121.

Doskonały drobny makaron jajeczny do zup.

Składniki: mąka PSZENNA semolina, JAJKA.

Zawiera GLUTEN.

Wartość odżywcza w 100 g.:

 Wartość energetyczna:  379 kcal/1602 kJ
 Tłuszcze:  5,6 g
   - w tym nasycone:  1,8 g
 Węglowodany:  64,5 g
   - w tym cukry:  2,6 g
 Białko:  16,1 g
 Sól:  0,14 g

 Czas gotowania: 4 minuty.

Granarolo produkuje makaron jajeczny i specjalny makaron z pszenicy durum. Firma zachowuje najwyższe standardy produkcji uzyskując certyfikaty UNI EN ISO 9001:2008, BRC and IFS jednocześnie kultywując rodzinną tradycję i „domowy” wygląd i strukturę swoich makaronów.

Dane techniczne

Opakowanie kartonik
Waga/Pojemność 250g
Kraj pochodzenia Włochy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl