BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Makaron podwójnego gotowania - spaghetti (1kg)

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 15,57 zł 15.57
Cena w innych sklepach: 17,60 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 3.66667
Producent: Granarolo
Kod produktu: a723

Opis

Makaron podwójnego gotowania - spaghetti. Opakowanie 1 kg.

Spaghetti. Oryginalny makaron włoski.

Makaron o wyższej zawartości białka. Idealnie nadaje się do restauracji, dla większej rodziny czy na duże imprezy. Po ugotowaniu nadaje się do spożycia, a potem można go odgrzewać i nie traci on swojej sprężystości, nie rozpada się i smakuje jak świeżo ugotowany.

 

Granarolo produkuje makaron jajeczny i specjalny makaron z pszenicy durum. Firma zachowuje najwyższe standardy produkcji uzyskując certyfikaty UNI EN ISO 9001:2008, BRC and IFS jednocześnie kultywując rodzinną tradycję i „domowy” wygląd i strukturę swoich makaronów.

Dane techniczne

Opakowanie torebka plastikowa
Waga/Pojemność 1kg
Kraj pochodzenia Włochy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl