Miód z białą truflą. Słoik 40g.
Oryginalny produkt włoski.
Produkt toskański.
Składniki: miód (pochodzenie: Toskania, Włochy), trufla bianchetto 2,5% (pochodzenie: Włochy), trufla biała 1% (pochodzenie: Włochy), aromat.
Miód ten idealnie nadaje się jako dodatek do serów dojrzewających, miękkich lub twardych, np. parmezan, grana padano, włoskich serów owczych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 0°–4°C i spożyć w ciągu kilku dni.
Stefania Calugi założyła firmę w 1987 roku. Wtedy zaczęła sprzedawać świeże trufle dostarczane jej przez grupę zaufanych zbieraczy trufli zweryfikowanych i ocenionych przez jej ojca – Renato.
Od samego początku firmę cechował dynamiczny rozwój oparty na zwiększaniu ilości dostawców i odbiorców oraz na wykorzystywaniu produktów najwyższej jakość z informacją: Made in Italy. Stale wprowadzane są nowe technologie mające dostarczyć nowe i dotychczasowe produkty w lepszych cenach i lepszej jakości. Firma spełnia wszystkie wymagania jakościowe, w tym rygorystyczne normy sanitarne obowiązujące we Włoszech i całej Europie. Gama produktów STEFANIA CALUGI obejmuje obecnie około 150 pozycji: wspólny mianownik receptur stanowi połączenie tradycji i nowoczesności toskańskiej, czego efektem są oryginalne, często znane od bardzo dawna smaki połączone z subtelnym dotykiem trufli.
Produkty z logo STEFANIA CALUGI obecne są w ponad dwudziestu krajach świata. Od 2015 roku do sprzedaży została wprowadzona gama produktów bezglutenowych. Produkty STEFANIA CALUGI dostarczane są zarówno do sklepów jak i bezpośrednio do restauracji.