BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Oliwa extra virgin z oliwek Moraiolo (500 ml)

Dostępność: brak towaru
Cena: 85,36 zł 85.36
Cena w innych sklepach: 96,46 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Oliwa z oliwek extra virgin Moraiolo. Butelka 500 ml.

Oryginalna włoska oliwa z oliwek.

Włoska oliwa extra virgin.

Ta oliwa należy do elity oliw – produkowana jest tylko z jednej odmiany włoskiej oliwki: Moraiolo. Z tego względu dostępna jest w ograniczonej ilości. 

Produkcja odbywa się w we Włoszech w procesie ekstrakcji na zimno z oliwek zebranych we Włoszech.

Ten olej jest idealny do dań mięsnych z grilla lub pieczonych, do grzybów, dziczyzny i bruschetty.

 

C.U.FR.OL. ma siedzibę w Spoleto we włoskim regionie Umbria. Jest dostawcą oliwy do wybranych linii lotniczych. Wśród jego klientów znajduje się również kilka restauracji wyróżnionych dwiema lub trzema gwiazdkami Michelin.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl